Marianne van der Sluis


“Ik werk vanuit de overtuiging dat lichaam en psyche elkaar non-stop be├»nvloeden.

Zelf heb ik een grote passie voor sport, regelmatig doe ik aan basketbal en hardlopen. Er is geen lekkerdere ‘reset’ voor je geest dan even helemaal alles vergeten tijdens het sporten.”

 

 

WERKWIJZE

Marianne van der Sluis heeft een achtergrond als fysiotherapeut en sociaal-psycholoog.

Haar kracht zit in de niet aflatende analytische benadering, waar zij steeds zoekt naar de motivatie achter gedrag.

Inzicht en het echt begrijpen van de motivatie achter het eigen gedrag (of de reactie van anderen op gedrag) geeft een ieder direct ook de handvatten om ermee om te gaan.

Ook niet-sporters zijn van harte welkom. Coachingsgesprekken, back-on-track, kortdurende begeleiding van meestal 3 bijeenkomsten zijn op maat beschikbaar.

(TOP)SPORT

Niet iedereen sport op het hoogste niveau. Geïnspireerd door het positieve effect van sporten op de geest, zet Marianne zich in om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen.

Zij schreef boek ‘Lekker Sporten’ om mensen te helpen met het opbouwen van eigen motivatie, zodat ook beginnende sporters met steeds meer plezier sporten. Van het boek Lekker Sporten, zijn inmiddels meer dan 16.000 exemplaren verkocht en veel mensen zijn ermee aan het sporten gegaan. Klik hier om meer over het boek te lezen.